Pastor Samuelsens prædiken til Saxo-menigheden

12. september 2016 / SPOT 13, 2016 / Hvilken gave er Saxo ikke for menneskeheden! Hvilken herlighed har han ikke sendt os med sit bud! Hvor suverænt overgår han ikke alle andre guder, som forvirrer med alt for mange bud, der bare skaber ekstra bureaukrati.

Tekst af Samuelsen

Tegning: Erik Petri

Væk med det, siger Saxo, og giver os i stedet sit ene strålende bud om topskattelettelser. Saxo skærer ind til benet. Alt overflødigt fedt ryger under hans skalpel. Alle overflødige hænder, arme, fødder, ben, ører, næser, hjerner og hoveder kappes af. Ingen gør rent bord som han! 

Den dag vil komme, hvor hele menneskeheden vil lytte til Saxo. Den dag vil komme, hvor gaderne vil flyde i mælk og honning. Har sænkningen af registreringsafgiften måske ikke allerede udvirket mirakler? Har den ikke gjort os alle rigere? Farisæerne sagde, at det ikke kunne lade sig gøre, men Saxo lod det ske. Hvad kan vi så ikke vente os af topskattelettelser? Vi vil komme til at svømme i penge! Alverdens investorer vil strømme til! Gamle Danmark vil lette som en sol og stråle over hele verden! 

Sænker vi topskatten med fem procent, bliver vi alle fem procent rigere! Sænker vi den med ti procent, bliver vi alle ti procent rigere. Og sænker vi den med hundred procent, så bliver gamle Danmark til paradis på jord. Lad os bøje os i andægtighed for den store Saxo i de høje bjerge i Schweiz.

© SPOT, Dennis Meyhoff Brink og Erik Petri

Abonnér på nyhedsmail