Inger og de usynlige venner

23. januar 2016 / SPOT 1, 2016

Tekst af Niels Ivar Larsen

Tegning: Annette Carlsen

Måske konfiskerer vi asylansøgernes smykker, måske konfiskerer vi dem ikke – only the Hamburgerryg Lady knows.

Måske medbringer de fremmed folkevandringsindtrængere kufferter fulde af diamanter i deres bagage, måske gør de ikke – only the Hamburgerryg Lady knows.

Måske læser flygtede og fordrevne syrere libanesiske og jordanske aviser, og måske får det dem til at holde sig væk, eller måske gør de ingen af delene – only the Hamburgerryg Lady knows.

Måske skal Danmark gøre, hvad vi kan for at hjælpe mennesker i nød, eller måske skal vi ikke – only the Hamburgerryg Lady knows.

Måske skal de mennesker, der kommer til Danmark behandles ordentligt og godt, eller måske skal de ikke – only the Hamburgerryg Lady knows.

Måske har Danmarks Inger et vennepar fra Lyngby, der er flyttet til Aalborg, og som har fortalt hende, at deres barn ikke måtte have svinepålæg med i madpakken, eller måske eksisterer de slet ikke – only the Hamburgerryg Lady knows.

Måske skal Danmark balancere så meget på kanten af konventionerne, at vi træder til den forkerte side i linedansen, eller måske klarer vi den akkurat – only Hamburgerryg Lady knows.

Måske ville hele Danmarks Støjberg betragt teltindlogering i møjvejr som ‘fine og udmærkede forhold’, måske ville hun ikke – only the Hamburgerryg Lady knows.

Måske deltager the Log Lady i de nye afsnit af Twin Peaks, som kommer snart, og måske gør hun ikke - only the Hamburgerryg Lady knows.

© SPOT, Niels Ivar Larsen og Annette Carlsen

Abonnér på nyhedsmail