Tillykke til Tantholdt & Tandfeen

12. februar 2017 / SPOT 2, 2017

Tekst af Lise Rønnebæk

Gud hvor er det dejligt at omgangssygen er sprunget ud i fuldt flor på TV2, samtidigt med at de første vintergækker stikker deres små duknakkede hoveder op af jorden. Parret som begge er henholdsvis flagskib og ponton på det hæderkronede kvægtorv og slagtehal/Odense, havde svært ved at skjule deres megalykke som var ved at brænde hul i hele Danmarksindsamlingens bagtæppe under overskriften: 


INGEN JOURNALIST SKAL SULTEN I SENG. 

Tidligere var überchamør Tantholdt sammen med den underskønne Caroline Boserup, dernæst den dødlækre Cecilie Beck og alle gode gange tre: Nu har han så gaflet den uovertrufne og dårende dejlige Natasja Crone, som nok skal være hans nye kone, kaldet Krone 3. Personligt synes jeg hellere han skulle have taget mig. spørgsmålet om hvorvidt Rasmus på nuværende tidspunkt har flere studieværtinder i sigtekornet på sin Worcester HW35 gun, svarede han: »Ja, nu skal vi lige i Se & hør på torsdag, så er jeg ellers straks klar med en ny skærmfrækkert af en nyhed, der vil trække gulvtæppet (hvor der ikke er fejet noget ind under), væk under de fleste«. Her kan vi ikke nære os for at spørge: »Hvem er det så det?« »Det siger jeg ikke«, siger en lykkelig og krigshærget Rasmus-Adonis, men så siger han det alligevel: »Ulla Terkelsen«. begynder Natasja Crone at græde, for nu troede hun lige hun var hans tredje og sidste kone. Men som Ridder Rasmus tilføjer med en granatsplint i øjet: »Der gror ikke mos på en Rasmus Rullesten« og tilføjer: »Sådan er det bare«. Han er nu helt snakkevårn og råber efter Deres scary-hairy rapporter mens hun forsøger at komme væk fra ham: »Jeg elsker bare krig og bare damer«. Gud fader bevare os, tænker jeg der end ikke kan stave til promiskøs, eller knøz eller pussihatbedårer. Det har ikke været muligt at få en udtalelse i forbindelse med forsmåelsen fra Cecilie Beck, da denne er på hot ferie i Grand Canyon med James Hetfield som er forsanger fra Mettalica. Det er derfor han ikke synger i Royal. De skulle begge suse rundt uden mål og med på de røde pister, så vidt jeg er oplyst.

Anyways! Er man én gang til nyheder, er man altid til nyheder. Falske som sande. Maskeballer og massakrer. Jeg hepper på Ulla, som ikke sådan er til at slå ud. Terkelsen tuder altså ikke og har aldrig gjort det. Jo, en enkelt gang da hendes Kashmirtørklæde, som hun havde fået i fortidernes morgen af Kong Schleimann, blæste ned i Themsen og ikke stod til at redde selvom hun forsøgte at redde det fra de stride strømme, men så selv måtte reddes i land af en bobby. Bobby Brown. Herfra skal der lyde et stort tillykke og Big love fra Deres scaryhairyhotspotrapporter: Kyllerylle Restylane-Rönnenstein, Vanløse am Main

© SPOT og Lise Rønnebæk

Abonnér på nyhedsmail