Radio24syv sender fremover live fra æ bindstow

9. april 2018 / SPOT 5, 2018 / »Det er absolut intet problem, at Radio24syv flytter til den jyske alhede,« siger radiodirektør Jørgen Ramskov til SPOT.

Tekst af Katja Kvaale

»Flere af vores førende programværter er vant til frisk luft fra parkeringspladsen for enden af Tisvildeleje Bygade, hvor de hver sommer hører indiemusik iført mikrobryg og RayBan shades. Vi er friske på at tænke ud af boksen og omkalfatre hipsterlivet til Hancock-fadølsskvulpende klap på 2 og 4 ved en blokvogn med Sussie og LeoHjallerup marked. Det er mega autentisk; det bliver lidt som at leve midt i en New Journalism-reportage fra en Ku Klux Klan landsby i white trash Louisiana. Vi har den ribstrikkede jatophue på!« slutter Ramskov. SPOT har fået indsigt i to af de programtilpasninger, Radio24syv  allerede har på plads.

Melstivnet brun sovs med Kavli-kulør er penicillinsvinets konge’ bliver det nye madprogram, hvor Martin Kongstad kigger de djærve jyske madmødre over skulderen for at aflure dem Old Nordic cuisine-fif i lækre henslængte samtaler.

Det vi ikke snakker om’ sender Ditte Okman og hendes hold til Indre Missions bagland i det vestlige Vendsyssel, for at undlade at tage en åben sludder om de lokale erfaringer med stående samleje før ægteskab med hvem som helst, der har en puls.

Derudover erstattes Nattevagten’ af nocturne livesendinger fra Æ Bindstow, hvor det ulmer blidt i tørveilden, mens det talte ord trives i ubrudt knevrende tradition kun afbrudt af hosebinder-pindenes sagte kliklyde. Radio24syv tager simpelthen udfordringen op fra Evald Tang Kristensen. 

Som extra kvittering for den særlige politiske opmærksomhed på og interesse for Radio24syvs landlige fremtid, sendes ugentligt tre timer fra Thyregods vindhekseomsuste gågade, hvor man under direktesending kan male sit eget manglebrædt i bondske almuefarver – det skulle bare mangle. KK

© SPOT og Katja Kvaale

Abonnér på nyhedsmail