BREAKING! Kæmpe læk: Sophie Løhdes krav til Ministrenes Fagforening ved de kommende overenskomstforhandlinger

20. december 2017 / SPOT 13, 2017 / SPOT kan nu afsløre hvilke krav Ministrenes Fagforening vil blive mødt med i de forestående overenskomstforhandlinger af Minister for Offentlig Innovation, Sophie Løhde. Vi vil gå i døden for kildebeskyttelsen, så vi kan naturligvis ikke afsløre, hvor vi har oplysningerne fra, men vi kan da sige så meget, at en der hedder noget, der starter med T og ender på Roels Lund Poulsen, har indtelefoneret den på vores anonyme whistleblowertelefonsvarer.

Tekst af Erik Splittorff

Tegning: Helle Scheffmann

1: Løntilbage-holdenhed.

Ministrene skal også vise tilbageholdenhed i denne for vort land så svære optur. Således kræves det ufravigeligt, at samtlige ministre tilbageholder for offentligheden, hvor meget de får i løn fra deres hemmelige erhvervsklubber.


2: Udlicitering

Ministrene skal konkurrenceudsættes, så de bliver dyrere og dårligere ligesom alle andre samfundsinstitutioner. Der skal således hvert år udskrives en konkurrence om, hvem der hurtigst kan sige ‘Økseskaft!’, uanset hvad man bliver spurgt om på et samråd. Vinderen bliver minister for livstid. Poleringen af Søren Pape Poulsens isse sendes i selvstændigt EU-udbud.


3: Automatisering

Ministre må også finde sig i, at deres mere rutineprægede opgaver bliver automatiseret. De små stumper, der er tilbage af Esben Lunde Larsens ministerium, kan således uden kvalitetstab erstattes af en lille drone, der flyver rundt og sprøjter bladan og cyankalium på alle grøntsager i de danske supermarkeder. 


4: Omprioriteringsbidrag på 2%

Alle ministre, på nær Sophie Løhde, skal omprioritere 2% af deres børnebidrag til SLURPO (Sophie Løhdes Utroligt Private Opsparing).

© SPOT, Erik Splittorff og Helle Scheffmann

Abonnér på nyhedsmail