Liberal Alliance lancerer ny version af pulled pork

11. april 2016 / SPOT 6, 2016 / Det er ethverts frit individs ret at blive spist af andre.

Tekst af Dennis Meyhoff Brink

Tegning: Lars Refn

Efter at Liberal Alliances Ungdom i sidste uge højtideligt erklærede, at de anser det for ethvert frit individs ret at blive spist af andre, lyder det nu fra kilder tæt på partitoppen i det liberale parti, at Simon Emil Ammitzbøll oven på en lang vinter er blevet en anelse livstræt og desuden længe har drømt om at give næring til den næste generation af sultne liberalister. 

»Blandt hans nærmeste har det længe været velkendt, at han i årevis har ønsket at blive langtidsbagt og spist. Han har ved flere private sammenkomster udtalt, at topmålet af lykke for ham ville være at blive serveret på et sølvfad til en af de hyggelige sommerfester i Liberal Alliances Ungdom – som en slags ny variant af pulled pork,« forklarer en anonym kilde tæt på partitoppen til Spot. 

Thor Møller fra Danske Kannibaler håber også, at forslaget fra de unge liberalister bliver til noget. »Vi er godt og grundigt trætte af, at politikerne hele tiden forsøger at spise os af med varm luft. Nu vil vi snart have noget kød på bordet«, udtaler Thor Møller, der dog understreger, at han personligt foretrækker mindre fedtholdige mennesker end Simon Emil Ammitzbøll. »Men nød lærer vel sulten kannibal at spise,« tilføjer Møller med et glimt i øjet.    

Partiformand Anders Samuelsen er mindre begejstret for idéen, men respekterer naturligvis Simons ret til at blive spist. »Jeg har fuld forståelse for Simons valg, og jeg må da også indrømme, at jeg altid har anset Simon for at være lidt af en steg.« 

© SPOT, Dennis Meyhoff Brink og Lars Refn

Abonnér på nyhedsmail