Landsindsamling: Præmierne alle ville ønske sig

6. februar 2018 / SPOT 2, 2018 / Danmarksindsamlingen krattede 78.868.425 kroner sammen, og det bliver i hvert fald mindst tusind kroner til hjemløse børn, når vi trækker omkostningerne til kernesunde DR-medarbejdere og raske, hvide heteroseksuelle værter fra. Så hvorfor brokker vi os nu på Spot? Jamen det er fordi, vi IGEN har opdaget, at DR er så bange og har trukket de allerbedste præmier tilbage. Her er et udpluk.

Tekst af Stine Spedsbjerg

En fisketur med Lars Løkke

Rigtig tid til at snakke. Det kan du altså ikke købe dig til, eller jo, men så ville I ikke være på en båd, eller jo, men her får du altså dit navn i TV!

En Volkswagen

Aj, men så kunne man vinde en Audi. Pffff! Hvor er modet til at slå sig sammen med et bilfirma, der også støtter videnskaben på en måde? De der aber så altså tegnefilm, da de blev gasset, så de var nok lige ret glade.

Et liv på landet

Du er en snobbet røv, hvis du ikke vil bo i provinsen, bare fordi din familie bor et andet sted, og du har købt et hus der. Helt ærligt, mand. Vi kunne finde mindst TI billeder af folk i provinsen, der har det rigtig rart.

© SPOT og Stine Spedsbjerg

Abonnér på nyhedsmail