Tegning: Lars Refn

Canard Cendré

20. december 2018 / SPOT 16, 2018

Julen 2018 skal være en særlig fest. Men vi ser fra bort fra Kristi fødsel og alt det vrøvl og fejrer i stedet, at solen vender tilbage med alt det gode – og det onde, der er sket i årets løb.

Spot’s kok Pierre Lachaise anbefaler til julemenuen: Canard CendréAskeand

Anden vaskes med håndsæbe og fyldes med æbler, pærer og bananer og lægges i en stor bradepande. Derpå sættes den i en gasovn ved 160 grader i 2½ time.

Efter tilberedning i åben ovn dækkes dyret af en glaze bestående af lig dele sukker, husblas, sødmælk 30g glukosesirup og vores hemmelige ingrediens: en knivspids af asken fra Prins Henriks urne.

Til anden serverer vi den varme tyske brunkål og hvide kartofler. Bon appétit, les petits!

© SPOT og Lars Refn

Abonnér på nyhedsmail